Mordhau
 GreatWarlordGandhi
  • Likes received 9
  • Date joined 1 Jun '17
  • Last seen 31 Aug '19

Private Message

14 9

I recommend you back-up your mercenaries

AppData\Local\Mordhau\Saved\Config\WindowsClient
in the game.ini

Copy and save the game.ini somewhere safe as a back-up, then if it ever happens again you can at least revert back.

Under this line is all your loadouts btw
[/Game/Mordhau/Blueprints/BP_MordhauSingleton.BP_MordhauSingleton_C]

14 9

Devs are aware of the issue. It does seem that the issue will sort itself out, but the devs will probably make a fix for it to prevent it from happening again. Though, this won't be a priority since the issue is purely a visual one.

14 9

I was hit by this and 'lost' 56 levels. I gained them back after 4 days, so it's just a random timeframe. Any gold and xp that I'd gained was kept.

14 9

Fixed: for some reason it's been the only skin that properly only works after restarting the game.

14 9

I bought the Feather Damascus skin for the Bastard Sword and equipped it, but when I spawn in, it just uses the default skin slot. The Engraved Skin still works for the BS, so it's just the Feather Damascus skin that's bugged.

14 9

System has corrected itself for me. Compensation shouldn't be given because nothing was actually lost. It was just being displayed incorrectly, as @dodgethisyoubastarddd stated.

14 9

Before the patch I was level 155, and now the game thinks that I am level 99. This persists after both a game restart and a Steam restart.

Pic showing level 146, taken on 18/06/19
https://cdn.discordapp.com/attachments/332145224572731404/590429151559942145/unknown.png

Pic showing level 99. Taken today, 22/06/19
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/784105063661988418/2DE5A9BC002FBE8372CAC1EA905F942DD55C2CD0/

14 9

Turns out I was using the wrong directory, which did work pre-patch #4, but no longer does.

14 9

With the dedicated server, I can get it to run but I cannot edit the name (it shows as 'server'), give it a password, or change the number of players. Strangely enough the 'Admins=' line works fine, but the rest don't seem to anymore. (I have port-forwarded 15000 already.)