Mordhau
 Proxi
  • Likes received 5
  • Date joined 27 Mar
  • Last seen 29 May

Private Message

10 5
  • 24 May
 Proxi

Just lost 810g ... I'm not touching this game anymore until it's fixed..

10 5
  • 20 May
 Proxi

You don't get the gold either.. its a big problem right now.. I hope devs fix it!

10 5
  • 16 May
 Proxi

@Cracksmith why won't they fix it? Isn't it something quite important that should work?

10 5
  • 15 May
 Proxi

Hey,

I've been monitoring this for a while now and it seems that after like every 4-5th match I do not get granted the gold and exp.
I always wait until the tally screen is through (adding up gold and exp) and once you get to map select I leave.
In the tally screen gold gets added to my total for the new value but after leaving the game and going into customize gold amount is the same as before the match..
I probably did lose about 30k+ from this bug, don't know how long this has been a thing now so maybe way more.

Do you guys have this problem too and is there something I can do to prevent that?

Pls help!

10 5
  • 28 Apr
 Proxi

Had 2 games tonight I didn't get any gold from.. 1x 570g and 1x 130g
So in the tally screen it added the gold correctly to my new total but when you leave the match and check your inventory you have your old amount of gold.
I'll keep monitoring this.

10 5
  • 3 Apr
 Proxi

Played Mordhau this afternoon and now 4h later I can't connect anymore. Tried restarting the game multiple times and also restarting pc! Mordhau is also allowed in my firewall settings.

Is there a fix or does it just mean mordhau servers are down?

10 5
  • 3 Apr
 Proxi

As toxic as the Mordhau Community.

10 5
  • 28 Mar
 Proxi

should be resolved.. patch just hit that states "fixed horde server crash"

10 5
  • 28 Mar
 Proxi

yup exactly

10 5
  • 27 Mar
 Proxi

Hi,

since the new patch hit I can't play horde mode anymore. After like 2-5 waves the red "disconnected" sign in my hud appears and I get thrown out of the lobby with the message: ERROR "The connection has timed out".
I tried deleting cache and temp folders, repairing the game through steam and restarting my router (very good lan connection 15-30 ping europe).
I really don't know what to do anymore, every other game runs perfectly fine without dc's even pvp modes in mordhau run fine. Weirdly this only appears in horde mode for me.
Couldn't find threats with a similiar problem so I opened a new one.
I'd appreciate any help I can get (yeah it's just horde mode but I like it, cuz it's so chill).

Cheers