Mordhau
 Potominkus
  • Likes received 4
  • Date joined 16 Jun
  • Last seen 15h

Private Message

8 4
  • 9 Nov
 Potominkus

Download region is set correctly.

Yeah. Maybe a router problem.

8 4
  • 9 Nov
 Potominkus

thanks for the reply but that didn't change anything. Same problem persists

8 4

As title says. I've restarted PC, router and steam multiple times. I've flushed DNS, released and renewed IPs as well as changing from dynamic to static IP.

Also reinstalled the game.

https://imgur.com/a/g47NHxp

This is what my browser looks like. It just gives a very few amount of servers all with quite high ping.

Anyone know any fixes?

Completely uninstalling my Antivirus has fixed the problem

This is also happening on all steam games - No servers. Steam problem?

8 4
  • 16 Jul
 Potominkus

@Jax said:
we know it exists, looking into it

Can you "look" faster? It seems to occur more on fuller, laggier servers. I've also noticed that sometimes it happens i go below 120 fps. Maybe related to FPS?

8 4
  • 3 Jul
 Potominkus

@ĶiĻăƦesrumpMcBøøgerballls said:
Are you running more than one monitor or running the game in windows mode? There is an issue where at certain points in the game, the mouse curse will go beyond the gaming window thus effectively ALT+TABing you out of game until you move the cursor back into the gaming area and clicking.

Yes I nave more than one monitor on. But I am in fullscreen.

8 4
  • 28 Jun
 Potominkus

So is there nothing that can help? Just a game bug? Have devs acknowledged it?

8 4
  • 26 Jun
 Potominkus

I've been having problems with the game not inputting my mouse clicks since release. I have used 4 different mice and different USB ports.

I have since got too annoyed to just pretend it doesn't exist and tried to at least prove if it's me or the game and here's what I found -

At the end of the gameplay clip you can see my look up to start an overhead chamber but instead just stand there and look at the incoming weapon. I was running a Macro recorded at the same time as the gameplay and it records me scrolling (my overhead bind) being inputted 5 times.

Here is a picture of the macro recording https://imgur.com/a/bk5LRrn

So this is clearly a game problem. What can I do about it?

8 4
  • 16 Jun
 Potominkus

I am having issues with attacks not being inputted or recognised by the server. For example, i will scroll and nothing will happen causing me to not chamber and getting hit. This happens 1/10 times I scroll. I have tried 4 different mice (2 G403s, 1 G502 and a Roccat EMP) and different USB ports. Is this perhaps a issue that anyone knows about? Any suggestions on fixing it?

Eg,
Scroll - nothing
Scroll - nothing
Scroll - finally stabs after 3rd attempt.